CreAim

Het klantportaal van CreAim is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking van accountants met hun klanten. Hierbij staat veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming voorop. Veilige en makkelijke digitale samenwerking voor accountants en haar ondernemers is waar wij voor staan!

Categorie
Klantportaal voor accountantskantoren/ financiële dienstverleners. 

Adres
CreAim  
Pieter Lieftinckweg 11 
1505 HX Zaandam  

075 631 27 09 

Liquid

Liquid brengt real-time rapportages, prognoses, dashboards samen in één overzichtelijke tool voor perfect financieel inzicht. Wil je je adviespraktijk versterken? Van een custom KPI dashboard tot een liquiditeitsprognose: je bouwt het eenvoudig samen met de klant, in Liquid. Ook binnen een kwartier van start? Meld je aan op www.getliquid.app

 

Confirmation

Confirmation is the leading digital platform trusted by more than 16,000 audit firms and 4,000 banks to quickly and securely verify financial data. Confirmation invented electronic confirmations over 20 years ago, reshaping the audit confirmation process. Today 1.5 million auditors, bankers and financial professionals trust Confirmation to validate data and identify fraud.

Adres
Five Canada Square
Canary Wharf, London
United Kingdom, E14 5AQ

Zenvoices

Met Zenvoices profiteer je van nauwkeurige factuurherkenning, zelflerende software, realtime verwerking in het boekhoudpakket en de mogelijkheid om het proces van inkomende factuur tot aan boeking volledig te automatiseren. Automatisering richt je als gebruiker zelf in door middel van het instellen van regels (als dit, dan dat). Jij bepaalt aan de hand van herkenningsscores welke administraties klaar zijn om te automatiseren en op basis van welke voorwaarden er automatisch geboekt wordt. Hiermee is de transitie te maken van vooraf alles controleren naar achteraf alleen de afwijkingen controleren. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Wij demonsteren het graag op onze stand!

Categorie:
Factuurverwerkingssoftware

Adres:
Commandeursweg 6
6721 TZ Bennekom

Circit

Circit is de eerste, direct gereguleerde, Open Banking provider die accountants en auditors in staat stelt bancaire activa en passiva van cliënten real-time en onafhankelijk te verifiëren. Het Circit platform geeft toegang tot een zeer uitgebreid netwerk van gevalideerde lokale en internationale banken voor standaard bankverklaringen, automatische saldobevestigingen en transacties. Bank transactie data worden eenvoudig inzichtelijk gemaakt voor audit en samenstel doeleinden door middel van analytics, anomalie detectie en visualisatie. Ai matching maakt het mogelijk om 100% van transacties automatisch te matchen met grootboekmutaties, hetgeen leidt tot innovaties in de audit die voorheen onmogelijk waren.

Categorie:
Open banking, Fintech of Audit Oplossingen

Adres
NCI Business Centre
Mayor Street, IFSC, D1
Dublin Ireland

Mijn Kantoor

Met Mijn Kantoor kun je als accountants- of administratiekantoor uitgebreide automatisering realiseren. Denk aan: veilig communiceren, overzicht en inzicht verkrijgen via workflows, en in een eenvoudig proces documenten opvragen, goedkeuren en ondertekenen. Slim geïntegreerd met jouw bekende accountancysoftware!

Categorie
Softwareleverancier, practice managementsoftware, procesautomatisering, accountancysoftware, portaalsoftware

Adres
Rietbaan 4
2908 LP Capelle a/d Ijssel

Zivver

Zivver is het platform voor eenvoudig, slim en veilig online communiceren voor de volgende generatie veilige digitale communicatie. Zivver wordt door meer dan 7.000 organisaties wereldwijd vertrouwd en voorkomt datalekken als gevolg van menselijke fouten en zorgt voor goede compliance. Zivver integreert naadloos met alle belangrijke e-mailprogramma’s, waaronder Gmail, Outlook en Microsoft 365 en heeft ongekende encryptie en slimme ‘machine learning’ business rules. Klanten vertellen ons vooral dat Zivver eenvoudig te gebruiken is – altijd aanwezig, maar staat nooit in de weg.

Adres
Koningin Wilhelminaplein 30
7th floor
1062 KR Amsterdam

 

Silverfin

Het cloudplatform voor de innovatieve accountant van vandaag én morgen. Silverfin integreert met de meest voorkomende boekhoudpakketten en portalen in Nederland. Hierdoor heb je alle financiële data steeds bij de hand, ongeacht welke bron. Wij automatiseren periodieke en traditionele compliance workflows en verhogen daardoor de efficiëntie, nauwkeurigheid en winstgevendheid van je kantoor. Vervolgens helpen onze krachtige AI-, analyse-, reporting- en communicatie tools de data en inzichten die ervoor zorgen dat klanten jou als vertrouwde adviseur beschouwen.

Categorie
Post-accountancy platform

Adres
Gaston Crommenlaan 12,
9050 Gent
België

Moss

Moss is de leidende oplossing voor uitgavenbeheer en sluit naadloos aan op bestaande accounting software. Het gebruik van Moss zorgt voor overzicht en controle en bespaart tijd en geld.

Categorie
Uitgavenbeheer

Adres
Keizersgracht 307
1016 ED Amsterdam

Avans+

Avans+ is dé opleider van Nederland in AA accountancy, voor het volledige traject van theorie tot praktijk met stagebureau. Flexibiliteit, betrokkenheid en uitgebreide vakkennis zorgen ervoor dat deelnemers hun opleiding vlot doorlopen. Alle AA kantoren in Nederland kunnen wij ontzorgen met opleidingen voor hun medewerkers om uit te groeien tot volwaardige AA accountants.

Categorie
Opleidingen

Adres
Avans+
Claudius Prinsenlaan 140
4818 CP Breda