Avans+

Avans+ is dé opleider van Nederland in AA accountancy, voor het volledige traject van theorie tot praktijk met stagebureau. Flexibiliteit, betrokkenheid en uitgebreide vakkennis zorgen ervoor dat deelnemers hun opleiding vlot doorlopen. Alle AA kantoren in Nederland kunnen wij ontzorgen met opleidingen voor hun medewerkers om uit te groeien tot volwaardige AA accountants.

Categorie
Opleidingen

Adres
Avans+
Claudius Prinsenlaan 140
4818 CP Breda

 

Speedbooks

Maak snel, professioneel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar de jaarrekening en andere financiële (Excel) rapportages in je huisstijl met Speedbooks®. Alleen Speedbooks® combineert rapportages maken met dashboarding, de jaarrekening maken en deponeren bij de KvK in 1 pakket. Demo op www.speedbooks.com

Categorie
Financiële rapportageprocessen

Adres
Abe Lenstra Boulevard 50-9
8448 JB Heereveen

 

Shiftbase

WFM software voor accountants en salarisverwerkers die klaar willen zijn voor morgen. Technologie brengt het accountantskantoor naar een volgend niveau en verstrekt de accountant in de rol van vertrouwd adviseur. Veel tijdrovende, handmatige en administratieve handelingen kunnen worden geautomatiseerd, waardoor accountants en salarisspecialisten meer tijd over houden voor pro actieve advisering en er meer declarabele kansen ontstaan. Maak het jezelf en je klanten makkelijker door de urenregistratie te digitaliseren en automatiseren. Shiftbase is eenvoudig te koppelen aan jouw salarissoftware.

Catergorie 
Personeelsplanning en urenregistratie

Contact
Shiftbase BV
Groeneweg 2A
2718 AA Zoetermeer

 

Monitr

Monitr plaatst zich op ‘The Big Score 2022” als één van de 40 meest prestigieuze start-ups van België. De nominatie werd aan Monitr toegekend vanwege zijn innovatief vermogen om cash flow forecasting te automatiseren voor accountancy kantoren & kleine tot middelgrote ondernemingen.

Categorie
Financiële software (cashflow forecasting)

Adres
Zënobe Grammestraat 34
2018 Antwerpen

Isabel Group

Ponto allows accounting software companies to integrate their customers’ bank account information directly into their software using open banking APIs. Ponto is trusted by 200 partners, including Moneybird , due to its stable and secure connections to 2,000 banks in 15 European companies. Find out how our PSD2 APIs can enable bank connectivity and business automation!

Categorie
Open Banking, PSD2 aggregator

Adres 
Keizerinlaan 13/15
1000 Brussel, Belgium

Timewax

Timewax is planning software voor Accountants, ICT-bedrijven, Marketingbureaus, Ingenieursbureaus en de Installatietechniek.
Projectmatig werkende dienstverleners zoals jij willen wij grip op tijd geven. Wij geloven namelijk dat de factor tijd van grote invloed is op de manier waarop jij producten en diensten aan de samenleving aanbiedt. Grip op tijd, is grip op de duur en de kosten van projecten. Wij geloven dat bedrijven nog steeds veel tijd verspillen. Dat geldt mogelijk ook voor jouw organisatie. De grip op projecten en middelen is te los, projecten vertragen en middelen worden inefficiënt ingezet. Dus kort gezegd, met een effectieve planning verdien je geld.

Categorie
Planning, project management

Adres
Timewax B.V.
Asterweg 17A1
1031 HL Amsterdam

 

BOIP

BOIP, de officiële instantie voor merkregistratie in de Benelux
‘Merkregistratie, het is waarschijnlijk niet direct ‘top of mind’. Toch doet u er goed aan om uw klanten op het belang van merkregistratie te wijzen. Waarom? Wij lichten het graag toe! Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), de officiële en onafhankelijke instantie voor merk- en modelregistratie in de Benelux. 

Categorie
Overheid

Adres
Bordewijklaan 15
2591 XR Den Haag

Valutico

Valutico helpt finance professionals bedrijfswaarderingen sneller en accurater uit te voeren dan ooit tevoren.
Wij ondersteunen onze klanten gedurende het gehele waarderingsproces: met toegang tot de juiste financiële data, technische know-how, en het creëren van complete waarderingsrapporten.

Adres
Siebensterngasse 54/10
1070 Vienna
Austria