Informatie

Voor wie is de expo bedoeld

Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie-evenement voor accountants. Het concept is in 2013 geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het voor jou als accountant op bijzondere wijze samen!

Deelname

Deelname aan Accountancy Expo is gratis voor accountants. Ben je geen accountant, maar wil je wel graag deelnemen aan Accountancy Expo? Dan kost het je slechts €125 om de beurs te bezoeken.

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.

Testen voor toegang

Om toegang te krijgen tot dit event dien je in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs*

* Een geldig coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs of herstelbewijs of een negatieve toegangstest van testenvoortoegang.org  Voor vragen over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u naar Veelgestelde vragen over toegangstesten.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al je commerciele vragen

Daniël Papendorp

06 – 11 30 40 82

stuur een e-mail

Voor al je praktische vragen

Team Accountancy Expo

stuur een e-mail

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)

T: 020 – 57 33 678

(Klantenservice is telefonisch bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)

stuur een e-mail