Informatie

Accountancy Expo

In een paar jaar tijd is Accountancy Expo uitgegroeid tot hét innovatie-evenement voor accountants. Het concept is in 2013 geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het voor jou als accountant op bijzondere wijze samen!

Deelname

Deelname aan Accountancy Expo is gratis voor accountants. Ben je geen accountant, maar wil je wel graag deelnemen aan Accountancy Expo? Dan kost het je slechts € 149.95 om de beurs te bezoeken.

Programma

Op 20 juni 2023 opent de Accountancy Expo om 09.30 uur haar deuren voor de 9e editie van het evenement. Dit jaar staat het thema “Secure your business” centraal, waarbij de meest actuele ontwikkelingen rondom het veiligstellen van jouw onderneming als accountant aan bod komen.onderneming als accountant aan bod komen.

Tijdens de Expo zijn er sessies te volgen op het gebied van toekomstig talent, data- en klantveiligheid, innovaties en duurzaamheid. Het belooft een dynamisch programma te worden met meer dan 800 accountants, innovatieve partners en inspirerende sprekers van binnen en buiten het vak die de nieuwste tools, innovaties en ontwikkelingen bespreken en tonen.
De plenaire afsluiting vindt plaats om 14.30 uur met een spreker die een bijzonder verhaal heeft, waarna de Accountancy Expo om 15.00 uur gezamenlijk wordt afgesloten.

Locatie

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al je commerciele vragen

Daan Commandeur

06 – 28068433

stuur een e-mail

Voor al je praktische vragen

Stuur een email

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)

T: 020 – 57 33 678

(Klantenservice is telefonisch bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)

stuur een e-mail