Informatie

Accountancy Expo

In een paar jaar tijd is Accountancy Expo uitgegroeid tot hét innovatie-evenement voor accountants. Het concept is in 2013 geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het voor jou als accountant op bijzondere wijze samen!

Deelname

Deelname aan Accountancy Expo is gratis voor accountants. Ben je geen accountant, maar wil je wel graag deelnemen aan Accountancy Expo? Dan kost het je slechts € 149.95 om de beurs te bezoeken.

Programma

De deuren zijn vanaf 9.00u open voor de officiële aftrap van Accountancy Expo 2023 is om 9.30u. De gehele dag is er actie in de vorm van kennissessies, workshops en uiteraard een interactieve beursvloer. Om 15.30 u zal er een spetterende afsluiting plaatsvinden.

Locatie

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al je commerciele vragen

Daniël Papendorp

06 – 11 30 40 82

stuur een e-mail

Voor al je praktische vragen

Stuur een email

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)

T: 020 – 57 33 678

(Klantenservice is telefonisch bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)

stuur een e-mail