Monitr

Maak gedetailleerdere liquiditeiten prognose zonder beperking. Goodbye Excel!

Monitr biedt accountants de mogelijkheid om een accurate liquiditeitsprognose te maken die zowel rekening houdt met resultaatprognoses als met balansmutaties.

 

Het bouwen van een financieel model is tijdrovend. Spreadsheets zijn foutgevoelig. En het koppelen of de manuele invoer van formules, is een nachtmerrie.

 

In tegenstelling tot andere software of een spreadsheet, koppelt Monitr rechtstreeks met de boekhouding en operationele tools (CRM, abonnementen beheer, projectmanagement). Hierdoor blijven cijfers in een rapport en prognose accuraat. En steeds up-to-date.

 

Monitr maakt complexe spreadsheets overbodig. Presenteer cijfers in een op maat gemaakt dashboard per type klant en klik door naar relevante facturen in één scherm.

 

Exact

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in één is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast heeft Exact geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Categorie
Relatiebeheer, Administratieverwerking, Rapportage & dashboarding, Salarisverwerking

Contact
Exact
Molengraaffsingel 33
2629JD Delft
0157-115613

AFAS software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

CaseWare

CaseWare Nederland B.V. is leidend op het gebied van hoogwaardige softwareoplossingen voor accountancy. Daarnaast bedienen wij ook meer en meer organisaties uit het bedrijfsleven. Wij geloven dat in deze tijd, waarin steeds meer (big) data beschikbaar is, het noodzakelijk is dat deze data betrouwbaar en van een constante hoge kwaliteit is. Met onze klanten en software willen wij een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van economische informatie in Nederland.

Categorie

Rapportage & Dashboarding, Fiscaal, Samenstellen, Controle, Relatiebeheer en Overig.

Contact
CaseWare Nederland
Amersfoortseweg 15F
7313 AB Apeldoorn

NBA Opleidingen

NOAB

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen is een branchevereniging met ruim 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB helpt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. NOAB probeert de concurrentiepositie van haar leden te versterken door hoge kwaliteit van hun dienstverlening en het genereren van efficiency door krachtenbundeling.

KING Software

KING Software levert online boekhoudsoftware speciaal voor accountants en ondernemers. Eenvoudig vanuit één accountancy platform jouw werkprocessen automatiseren en optimaal online samenwerken met je klant.
Met KING Accountancy beschik je over realtime inzicht, uitgebreide (accountancy) dashboards, gestandaardiseerde rapportagemogelijkheden, goedkeuren van fiscale aangiftes en gestroomlijnde werkprocessen.

Daarnaast biedt KING Software ook softwareoplossingen voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf.

SBR Nexus

Dé marktstandaard voor het delen van zakelijke data!
In een snel groeiende digitale economie moeten bedrijven in Nederland erop kunnen vertrouwen dat de uitwisseling van hun zakelijke data, zoals jaarrekeningen en taxaties veilig, efficiënt en foutloos verloopt. Hiervoor ontwikkelt SBR Nexus samen met de overheid, het bedrijfsleven en de zakelijke sector marktstandaarden. Doordat alle partijen in een keten dezelfde standaarden gebruiken kan eenzelfde dataset door computersystemen van de verschillende partijen gebruikt worden. Daarnaast voldoe je met het gebruik van SBR-standaarden aan de geldende wettelijke kaders.

Sdu

Sdu is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. We helpen onze klanten succesvoller te zijn, nu en in de toekomst.

Dankzij Taxvice staan we nu vooraan in de digitalisering op fiscaal gebied, dat is ontzettend gaaf!
– Mariëlle Spuijbroek, Partner en belastingadviseur, DRV Accountants & Adviseurs

Sdu Fiscaal
Is jouw adviespraktijk klaar voor de toekomst? Met Sdu ben je de tijd vooruit. Met inzet van de nieuwste technologie bieden we fiscale professionals voorsprong op alle onderdelen van het werkproces. Van inventarisatie van de klantvraag tot analyse, research en uitvoering. Dat doen we samen met onze gebruikers. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op wat jij nodig hebt.

Taxvice helpt mij onderscheidend te zijn. Er is geen andere fiscale tool in Nederland die je zó helpt je adviezen te stroomlijnen!
– Ron Meijer, Zelfstandig belastingadviseur, Blauwe Vrijdag

Ook koploper in proactieve advisering worden? Ontdek de mogelijkheden nu via www.sdu.nl/taxvice

Uiteraard ben je tijdens de Accountancy Expo 2022 van harte welkom op onze Sdu-stand, nummer 9. Graag tot dan!

Fintelly

Data and PowerBI solutions for the accountant 

Efficiënter werken & advieskansen benutten  

Fintelly levert moderne data en rapportage oplossingen met PowerBI. De data uit uw systemen plaatsen we bij elkaar in uw eigen database omgeving. Hierbij worden de rapportage tools geleverd om de administratie efficiënter te laten verlopen en we stellen de accountant in staat om meer inhoud te geven aan de advies diensten. 

Kom langs bij onze stand op de accountancy expo voor demo van:  

  • Werkvoorraden klantadministraties 
  • Controles op verwerking klantadministraties 
  • Uitgebreide klantrapportages 
  • Data analyse t.b.v. advies kansen 
  • HRM, Payroll, fiscaal en inkoop

Klantrapportages 

Voor slechts enkele euro’s per maand per administratie kunnen basisrapportages beschikbaar gesteld worden vanuit een eigen portal. Deze portal kan onderdeel zijn van de eigen website of van bijvoorbeeld SecureLogin. Als accountant kan je deze basisrapporten ook leveren in een eigen app op de telefoon.