Ton Wüstefeld

Sales Manager | Blue10

Ton, Sales Manager, helpt al ruim negen jaar organisaties met het optimaliseren van financiële processen namens Blue10. Door mee te denken bij het verbeteren van bestaande processen mogen wij bij Blue10 al bijna 3.000 bedrijven helpen met het automatiseren van het administratieve proces.

Sessie:

Feeling in control

Tijdens deze sessie laten we je ervaren hoe je de volledige controle kunt hebben over jouw boekhouding. Wij laten je zien hoe Blue10 jouw klanten kan helpen bij het optimaliseren van hun administratieve proces. Tot slot nemen we je mee in de nieuwe ontwikkelingen waarmee Blue10 klanten ondersteunt bij de controle van de volledigheid, juistheid en tijdigheid van hun administratie.

Blue10 ondersteunt MKB bedrijven en non-profit organisaties (vanaf 1.000 facturen per jaar) bij het creëren van inzicht, controle en gemak op de financiële administratie. In Blue10 kun je ook al jouw contracten beheren, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Benieuwd wat Blue10 voor jou en jouw klanten kan betekenen? Tijdens onze sessie krijg je in 20 minuten een beeld van de werking van Blue10 en de mogelijkheden voor de klant, maar ook voor jou als accountant.

Presentaties:

Feeling in control | 12:30 – 12:50 | Innovatie & Tech