Richard Knops

Accountant & Auteur

Richard Knops (1984), gepassioneerd accountant en auteur voor onder andere Accountant.nl, Accountancy van Morgen en Accountantweek. Auteur van het boek 'Waarom Ben Ik Accountant'. Met zijn boek wil hij mensen binnen de accountancy aansporen om na te denken over hun innerlijke drijfveren en jongeren te inspireren voor de accountancy. Richard werkt als MKB accountant (sinds 2013) voor HLB Witlox van den Boomen en is hij vooral actief in de samenstel- en adviespraktijk. Verder is hij als NBA Ambassadeur actief om jongeren te inspireren voor het beroep. Hij vindt het leuk om van andere mensen in de branche in gesprek te gaan. Met zijn verhalen wil hij invloed uitoefenen op de accountancy en de branche verder helpen.

Hij is woonachtig in Limburg, getrouwd met Claire en vader van een dochter. Zijn grootste hobby is puzzelen. Hij kan verdwalen in een escaperoom.

Sessie: ‘Waarom Ben Ik Accountant’

‘Waarom Ben Ik Accountant’, een inclusieve boodschap door accountants en iedereen die in de branche werkt om jongeren en komende generaties te inspireren. Deze sessie geeft handvaten voor jezelf om na te denken over je innerlijke drijfveren en hoe dit aansprekend onder worden te brengen.

Presentaties:

Waarom ben ik Accountant | 10:40 – 11:00 | Ondernemen & Duurzaamheid