Arie Boomsma

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym-sportscholen en expert op het gebied van fitness en vitaliteit. Hij is Fitness & Health-specialist bij RTL Boulevard, maakt voor het AD de serie Fit met Arie en stond maar liefst 5x op de felbegeerde cover van Men’s Health. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken De man en zijn lichaam (2012), Beweeg (2016) en FIT (2018), waarvan meer dan 75 duizend exemplaren verkocht werden.

 

 

Kris Douma

Kris Douma is sinds december 2021 voorzitter van de NBA. Tevens is hij  voorzitter van de RvC bij NV Schade verzekeringen, lid RvT bij Oxfam Novib, lid RvT bij de Stichting Register Arbeidsdeskundigen en daarnaast lid Programmaraad Rathenau Instituut. Tot december 2021 was hij director corporate engagement bij Morningstar/Sustainalytics. In die rol voerde hij namens institutionele investeerders de dialoog met internationale beursgenoteerde ondernemingen over hun management van materiële milieu-, sociale en governance (ESG) risico’s. Van 2007 tot en met 2014 was hij directeur verantwoord beleggen en governance bij pensioenvermogensbeheerder MN. In die periode was hij ook enkele jaren voorzitter van de beleggingscommissie van Eumedion en actief op aandeelhoudersvergaderingen van AEX-ondernemingen. Vanaf eind 2015 was hij als director investment practices lid van de executive board van de VN-organisatie voor verantwoord beleggen (UN PRI) in Londen.

Mary-Jo de Leeuw

Sinds jongs af aan probeert Mary-Jo de wereld digitaal veiliger te krijgen en niet zonder succes. Eind 2020 werd De Leeuw voor de derde keer op rij uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke vrouwen in Nederland in de categorie Tech Top 100. Daarnaast heeft ze meer dan 20 internationale vermeldingen op haar naam staan, richtte ze in 2013 Internet of Toys op, is ze medeoprichter van de internationale organisatie Women in Cyber Security Foundation en nog veel en veel meer.

 

Marcel Spoelstra

Marcel Spoelstra is sedert 1992 werkzaam in de accountancy, register accountant en partner bij Spoelstra Accountancy Services (SAS). Hij geft regelmatig lezingen en cursussen voor accountants. Daarnaast adviseert hij op het gebied van ICT en andere innovaties binnen accountancy.

Carolin Vethanayagam

Carolin Vethanayagam is afgestudeerd in de master Bedrijfsrecht en in Internationaal en Europees recht (2009). Carolin begon haar carrière als advocaat in 2010 bij een middelgroot kantoor in Rotterdam. Medio 2016 maakte Carolin de stap naar zelfstandige ondernemerschap en richtte Linea Recta Advocatuur op.

Carolin bedient met name ondernemers, ondernemingen binnen het MKB en particulieren. Ze heeft ruime ervaring met adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, verbintenissenrecht, huurrecht en franchise. Carolin is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) en schrijft regelmatig artikelen voor Accountant.nl.

 

Steef Visser

Steef Visser ondersteunt als accountant diverse mkb-ondernemers bij het maken van belangrijke beslissingen. Hij is directievoorzitter van Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs en voorzitter van de Commissie MKB van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Jeroen Slop

Jeroen Slop, geboren Amsterdammer, rondde zijn studie Economische Wetenschappen en Accountancy (postdoctoraal) af en werkte van 1987 tot 1992 als RA bij Ernst & Young. Na verschillende functies in de oliewereld keerde hij in 1998 terug naar zijn geboortestad en trad in dienst als financieel directeur van Ajax. Na ruim 20 jaar in dienst te zijn geweest van Ajax, is Jeroen per juli 2019 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de KNVB. Graag vertelt Slop meer over de ins en outs van het runnen van een voetbalclub, de relatie met de minister van Justitie en Veiligheid, spaghetti eten met Fabio Capello en nog veel meer. Laat u inspireren, maar vergeet ook vooral geen vragen te stellen aan de man die zijn sporen heeft verdiend in de voetbalwereld.

Radmilo Soda

Radmilo Soda werd in 1972 geboren in Kroatië en verhuisde op zijn zestiende naar Nederland. Terwijl hij zijn geld verdiende als kok, raakte hij ondertussen steeds meer gegrepen door de noble art of self-defence: het boksen. Het duurde niet lang of het beroemde Albert Cuypteam merkte zijn talent op. Hij behaalde het Nederlands amateurkampioen en werd professioneel bokser met als hoogtepunt zijn wereldtitelgevecht in Praag. Na zijn topsport carrière heeft hij ervoor gekozen om zijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen, dit voornamelijk als personal trainer. Ieder individu is anders en daarom gaat Radmilo samen op zoek naar een evenwichtige lifestyle die past bij de persoon.

Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam.

Maarten de Borst & Marijn Romme

Vers van de pers is hun boek Bouwen aan Digitaal Vertrouwen: De kracht van cryptocurrencies en blockchaintechnologie. Maarten en Marijn verdiepen zich in de toekomst van geld en de mogelijkheden van digitalisering. Beiden zijn ontwikkelaar en docent Blockchain Fundamentals bij LOI Hogeschool en docent De Toekomst van Geld bij NBA opleidingen. Onder de naam NUMBERS voeren zij uiteenlopende adviesopdrachten uit in het digitale bedrijfslandschap.

Karin Koppers

Karin Koppers is bedrijfseconoom en registeraccountant. Na enkele jaren bij één van de Big-Four kantoren en aansluitend als financial controller te hebben gewerkt, is zij inmiddels ruim twintig jaar werkzaam als forensisch accountant. Zij heeft talloze onderzoeken verricht naar ongewenste, frauduleuze en andersoortige criminele gedragingen.

Karin is medeoprichter en directeur van Integis, een zelfstandig kantoor op het gebied van (financieel) integriteitsonderzoek. Het team van Integis verricht onderzoeken naar bijvoorbeeld belangenverstrengeling, frauduleuze vastgoedtransacties, onduidelijk declaratiegedrag, verdachte geldstromen en misbruik van bedrijfsmiddelen. Met de onderzoeksresultaten stelt Integis haar opdrachtgevers in staat om juridische, bestuurlijke of politieke conclusies te trekken en daarna de benodigde acties te ondernemen.