Is jouw kantoor in topvorm?

Organisaties moeten continu inspelen op de bewegingen uit de markt en zullen steeds vaker moeten reorganiseren om alle uitdagingen goed aan te kunnen. Optimaal in vorm zijn, is dan belangrijker dan ooit. Met RADAR CRM is jouw kantoor altijd in topvorm omdat alle tools eenvoudig voorhanden zijn. Weten alle medewerkers wat er aan werk gedaan moet worden en krijgen alle klanten de aandacht die zij verdienen.

AI driven finance

Tijdens deze sessie lichten we een tipje van de sluier op over hoe Floryn nou met AI, machine learning en data beslissingen maakt over ondernemingen. Wat maakt deze methode uniek, en hoe kun je data gebruiken om goede risico inschattingen te maken. Hoe werken mens en machine zo optimaal mogelijk samen, wat zijn de learning van Floryn, en hoe kun je data nog beter gebruiken om betere besluiten te nemen.

‘All in One platform’ voor de ondernemer

Banqup is een ‘all in one platform’ voor de ondernemer voor het ontvangen, betalen, verzenden van facturen. De accountant ontvangt via Banqup de facturen in gevalideerd UBL formaat, zodat de facturen direct automatisch geïmporteerd kunnen worden. De accountant kan documenten delen en zelf meekijken of werken op Banqup. In Belgie en Frankrijk wordt Banqup al door meer dan 2500 accountantskantoren gebruikt en momenteel in 32 landen geïntroduceerd. Banqup is het waard om gekend te zijn, dus bezoek onze presentatie op Accountancy Expo.

Meer dan 1000 facturen per uur verwerken? Ontmoet de boekbot!

Ondernemers leveren de facturen aan en binnen 1 dag staan deze volledig automatisch in de boekhouding. Geen toekomstmuziek, maar realiseerbaar vandaag de dag!

Met krapte op de arbeidsmarkt en de veranderende behoefte van ondernemers is het noodzaak om het pre-accounting proces zo efficiënt mogelijk in te richten en tijd te genereren voor advies.

Doormiddel van rule based robotic accounting in combinatie met scan en herken op lijn niveau en data-driven feedback kan ieder boekingsvoorstel consistent en correct gegenereerd worden over alle klantadministraties heen waardoor vergaande efficiëntie gerealiseerd kan worden.

In deze sessie zal Lyanthe je meenemen in de Robotic Invoice Journey en de best practice voor wat betreft de inrichting van het pre-accounting proces.

Lunch

Kick off

Voeding, sport en lifestyle: hoe heeft dit invloed op jouw stresslevel, op de aansturing van jouw team en persoonlijk leiderschap?

Nmbrs in de toekomst!

Innovatie met Nmbrs – Zoals wel vaker doen wij het nét even anders. Wij willen je met deze sessie inspiratie bieden voor jouw kantoor over automatisering en innovatie. Michiel neemt je mee langs de innovatieve functionaliteiten van Nmbrs. Wat hebben we al gedaan en wat staat er op de planning.

Practice Management: een gezonde werkbalans voor een optimale klantbeleving

Wil jij een onvergetelijke indruk achterlaten bij klanten en klanten de beste service bieden? De Practice Management software van AdminPulse helpt je daarbij. Leg de focus op het stroomlijnen van interne processen. Bespaar tijd om er nog meer te zijn voor je klant. In dit webinar legt Younes Shina uit hoe je optimaal in controle blijft en een gezonde werkbalans creëert met de innovatieve functies van AdminPulse, door:

  • inzicht te verkrijgen in de rentabiliteit van klanten en je werk;
  • op een overzichtelijke manier (toekomstige) taken te automatiseren;
  • met de ingebouwde kwaliteitscontrole klantdossiers te laten voldoen aan de kwaliteitstoetsing;
  • werkzaamheden en communicatie- en klantgegevens tot in detail vast te leggen;
  • gepersonaliseerde facturen- en documenten met een druk op de knop te versturen, te archiveren en vergaand te automatiseren.

Groeikansen!

Kom naar de sprintsessie ‘Groeikansen voor accountants’ en ga naar huis met scherp inzicht en een enorme dosis daadkracht

De markt vraagt om een andere, meer klantgerichte rol van een mkb-accountant. De toegevoegde waarde zit steeds meer in de brede en vooral proactieve adviesrol. Waarbij je de klant en zijn behoeften centraal stelt. Dat vraagt natuurlijk ook wat van je medewerkers. Die maken uiteindelijk toch het verschil. Het liefst wil je dat ze zelf aan de slag gaan met veranderingen en verbeteringen en dat ze leren omgaan met praktische tools en technieken om hun klantgerichtheid te vergroten en meer waarde toe te voegen!

Data en de impact van regulatory compliancy

De accountancy komt onder steeds grotere druk te staan om haar data compliant te krijgen met geldende regelgeving. Zeker nu de AFM haar vizier heeft gericht op de accountancykantoren. Met een uitstap naar de bankenwereld, kijken we naar de verstrekkende gevolgen voor de accountancymarkt in de aanstaande jaren.