Wolters Kluwer Tax & Accounting

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden van hen elke dag met onze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op onze jarenlange expertise en op onze producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij nu én in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools.

De divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure Online voor accountants- en administratiekantoren, Basecone voor het scannen & herkennen van documenten en Avanzer Aangifte voor de meest complete aangiftesoftware.

Internationaal behoort Wolters Kluwer tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar.

Categorie
Relatiebeheer, Invoer en UBL, Administratieverwerking, Rapportage & dashboarding, Samenstellen, Portal & Uitvragende partijen, Fiscaal, Controle, Salarisverwerking

Contact
Wolters Kluwer
De Beek 9-15
3871MS Hoevelaken

Naar website