WeFact

Veel ondernemers factureren nog steeds in Word of Excel. Hierin worden onnodige fouten gemaakt zoals verkeerde BTW optellingen of geen chronologische volgorde van de factuurnummering. Ook de facturatiemodule van een boekhoudpakket is niet altijd ideaal, vanwege veel boekhoudtermen en beperkte mogelijkheden.
Facturatieprogramma WeFact is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Zodat deze zo gemakkelijk mogelijk, zelf zijn verkoop- en inkoopfacturen kan verwerken. Dankzij de boekhoudkoppeling met verschillende programma’s wordt deze informatie naadloos doorgezet naar het boekhoudpakket van de accountant. De ondernemer geniet van functionaliteiten als online betalingen, eigen huisstijl(en), abonnementsfacturen, wordt alert gemaakt op betalingsherinneringen en een mobiele app!
Neem daarom zelf eens een kijkje en ervaar het gemak, op www.wefact.nl/accountants vind je de accountants die je voor gingen en een uitleg over een vrijblijvende Accountancy omgeving die jouw kantoor meerdere voordelen kan bieden!

Categorie
Online facturatie, Invoer en UBL, Administratieverwerking

Contact
WeFact B.V.
Markt 50
5521AN Eersel

Naar website