ValidSign

ValidSign is marktleider in de Benelux op het gebied van digitaal ondertekenen en duizenden organisaties ondertekenen momenteel hun documenten met ValidSign. Het ValidSign platform is een Enterprise-oplossing die integreert met honderden applicaties waaronder Exact, AFAS, CaseWare, SharePoint en Wolters Kluwer.

ValidSign4Accountancy is dé totaaloplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten binnen het accountantskantoor. Binnen dit platform worden alle processen ontsloten waarin het inzien, ondertekenen en versturen van documenten een rol speelt. Of het nu gaat om SBR Assurance, waar linking en signing wordt toegepast alvorens de jaarrekening en accountantsverklaring worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel of de omzetbelasting die door de klant wordt ondertekend waarna deze wordt gepubliceerd bij de belastingdienst.

Het kan allemaal met ValidSign4Accountancy (V4A). Daarnaast kunt u ook de vennootschaps-, loon en inkomsten aangifte indienen via VS4A. Zowel u als uw klanten zullen het gemak ondervinden van de oplossing.

Naar website