SnelStart

Wil je de administratie van je klanten sneller verwerken? Meer tijd overhouden voor advies en nieuwe klanten? En minder piekdrukte aan het eind van elk kwartaal? Samen lossen we dat op.

Dè software-oplossing voor boekhouders en accountants
Met SnelStart Accountant kun je uitgebreid boekhouden en makkelijk online samenwerken met je klanten. Papieren administraties van klanten zijn verleden tijd. Kies of je klant alles digitaal aanlevert of zelf verwerkt. SnelStart Accountant biedt alles wat je nodig hebt als boekhouder, accountant of administratiekantoor om je werk goed te doen door de enorme hoeveelheid functionaliteiten, handige koppelingen en RGS.

Naast de uitgebreide software ontvang je een complete, gratis Accountant formule. Hierin vind je alle handvatten om je bedrijf te laten groeien en optimaal samen te werken met je klanten.

Creëer de beste manier van samenwerken met elke klant
Iedere ondernemer is anders en er zijn grote verschillen in omvang en complexiteit van hun administraties. Hoe zorg je ervoor dat alle klanten op tijd en correct aanleveren, op een manier die bij ze past? Lukt het je om piekdrukte te verminderen en je klanten bij te staan met bruikbare adviezen? Heb je klanten die best heel veel zelf willen, terwijl jij moeiteloos met ze meekijkt? Met SnelStart Accountant creëer jij met elke klant de optimale manier van samenwerken. En het is heel makkelijk.

“Met SnelStart hebben zowel ik als mijn klanten plezier in hun werk. Onder andere omdat je veel tijd bespaart. Je komt tot een heel efficiënte werkwijze.”
Rita Vrieling-Gruppen – Eigenaar Uw Cijfers Administratie & Advies

Vergelijk de mogelijkheden op https://www.snelstart.nl/accountant/voordelen. Graag meteen advies op maat? Plan dan direct een belafspraak. We helpen je graag.

We doen het samen
SnelStart is hét softwarehuis voor de administratieve, financiële en handelsprocessen in het midden- en kleinbedrijf. Al meer dan 40 jaar bieden we software aan alle type ondernemers. Van zzp’ers en mkb’ers tot boekhouders en accountants.

Al meer dan 100.000 ondernemers werken met onze software en ervaren dagelijks hoe makkelijk het is om een goede administratie te voeren. Wij maken boekhouden makkelijk, voor iedereen.

Lukt het even niet? Wij zijn er voor je. Onze uitgebreide supportafdeling met 60+ specialisten en trainers staan elke dag voor je klaar.

Je bent tijdens de Accountancy Expo 2022 van harte welkom op onze SnelStart-stand, nummer 8!

Naar website