Simplicate

Meer dan 200 accountants zijn succesvoller gaan werken door de gebruiksvriendelijke CRM-software van Simplicate. Ervaar de meest efficiënte flow in jouw accountantskantoor van eerste klantcontact tot en met factuur.

Door onze sterke visie en best practices in de accountancybranche, hebben wij software ontwikkeld die perfect aansluit op jouw kantoor. Leg (prijs)afspraken met klanten vast op één plek, synchroniseer de gegevens met fiscale software en signaleer vroegtijdig overbesteding van uren. Ervaar de kracht van gebruiksvriendelijke online CRM-software en factureer tot 80 procent sneller.

Bezoek ons tijdens de Accountancy Expo
Onze consultants zijn tijdens de Accountancy Expo aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Vraag ons gerust advies over jouw CRM, uren, facturatie en efficiënter werken. Wij helpen je graag.

Over Simplicate
Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam, met meer dan 50 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM-software maken we al sinds 2015 meer dan 1.300 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers.

Your flow to success.

Naar website