Silverfin

Financiële rapportering was nog nooit zo makkelijk en nauwkeurig als met de gestructureerde data hub en cloud service van Silverfin.

Dankzij technologie is de boekhouding geëvolueerd, maar de belangrijkste workflows van accountants, zoals werkdocumenten, managementrapportering en jaarrekeningen zijn nog steeds tijdrovend en vereisen veel manueel werk wat tot fouten kan leiden. Wij beslisten dat het ook anders kan.

Silverfin automatiseert die workflows en zorgt ervoor dat ze sneller, efficiënter en nauwkeuriger worden. Silverfin verzamelt automatisch real-time gegevens van al je klanten, op één centrale data hub in de cloud, ongeacht het boekhoudprogramma of ander niet-financieel systeem dat de klant gebruikt.

Selecteer gewoon het sjabloon dat je nodig hebt, pas het aan of creëer je eigen sjabloon. Dankzij gegevens op transactieniveau, gaat je team snel door de gestandaardiseerde workflows – zoals de werkdocumenten – waardoor Excel sheets, papieren documenten en manuele verwerking overbodig worden.

Door de krachtige samenwerkingstool binnen Silverfin zijn extra portalen niet meer nodig. Hetzelfde geldt voor archieven of eindeloze mails, want de klant en je team kunnen rechtstreeks samenwerken in het klantendossier.

In Silverfin kan je ook de gegevens van de hub rechtstreeks in rapporteringssjablonen trekken, dankzij geautomatiseerde workflows en goedkeuringsprocedures, volgens de huisstijl van je klant. Het kost geen moeite meer.

Geautomatiseerde workflows, meer efficiëntie en nauwkeurigheid vormen slechts de helft van het Silverfin verhaal. Onze gestructureerde Data Hub is het platform dat kantoren gebruiken om nieuwe diensten voor klantenadvies te ontwikkelen.

Nu alles gecentraliseerd is, is het heel eenvoudig om je volledige klantenportefeuille te overlopen op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor extra diensten. Silverfin zal jou automatisch op de hoogte brengen van belangrijke gebeurtenissen, zodat je je klanten proactief kan contacteren.

Dankzij Silverfin kan je een digitaal kantoor creëren met geautomatiseerde workflows en de belangrijke gegevens en tools nodig om adviesdiensten te ontwikkelen. Dit alles op één platform in de cloud.

Geconnecteerde gegevens. Geconnecteerde teams en klanten.

Geconnecteerde workflows, gegevens en tools voor adviesdiensten.

Silverfin is jouw technologische partner voor de boekhouding van de toekomst.

Voor Connected Accounting.

Contact
Keurenplein 41
1069 CD AMSTERDAM

Naar website