Qontrol-it

Qontrol-it is in 2017 opgericht en ontwikkelt software om bedrijven te helpen bij de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Wij realiseren dit door middel van het vertalen van functionele vraagstukken naar technische oplossingen. De software richt zich op eenvoudige en flexibele manieren van werken die vooral efficiƫnt en tijdsbesparend zijn.

Zo heeft Qontrol-it diverse webapplicaties ontwikkeld waarin compliance vraagstukken gestructureerd en gestandaardiseerd kunnen worden opgeslagen.

Voor zorgaanbieders is de webapplicatie RollerQoaster in 2017 ontwikkeld voor de vastlegging en verantwoording van Horizontaal Toezicht in de Zorg. Op dit moment maken 40 ziekenhuizen gebruik van deze webapplicatie.

In 2021 is een softwareoplossing voor accountantskantoren ontwikkeld die wij op de markt hebben gebracht onder de naam sQyline.

Vanuit de WTA en de NVKS dienen accountantskantoren invulling te geven aan een kwaliteitssysteem en wordt steeds vaker van hun verwacht dat zij aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving. Met sQyline heeft u als accountantskantoor een online dashboard in handen waarmee u in control bent!

Qontrol-it is een dynamische organisatie welke beschikt over de ISO 27001 certificering inzake informatiebeveiliging en weet met haar softwareoplossingen elke organisatie te ondersteunen bij het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving.

Naar website