QicsMilestones

QicsMilestones is specifiek gemaakt voor accountants en professionele dienstverleners. Al meer dan 20 jaar verwerken we de wensen van deze bedrijven op het gebied van urenregistratie, facturatie en planning in onze software.

Ook de rapportages hebben bij ons de volle aandacht. We kennen een uitgebreide integratie met Power BI waarmee onze klanten de mooiste rapportages en analyses maken.

Dit alles maakt ons als gespecialiseerde oplossing uniek in Nederland. Inmiddels werken talloze kleine, middelgrote en grote organisaties met QicsMilestones. Vraag ons gerust naar referenties.

De functionaliteiten


Urenregistratie

Met QicsMilestones maken we urenregistratie zo eenvoudig mogelijk. In een overzichtelijk scherm kan iedereen snel tijdschrijven. Dit kan via PC, telefoon of tablet. Zo worden de uren tijdig ingevoerd.

Planning
Met de planningmodule heb je méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. Je ziet dus direct hoe druk iedereen het heeft.

Projectmanagement
Met QicsMilestones heb je een projectmanagement tool in handen waarmee de planning, het budget, de geschreven tijd en het ‘work remaining’ inzichtelijk zijn. En je ontvangt uiteraard een melding wanneer het budget in gevaar komt.

Factureren
Factureren maken we eenvoudig. Je maakt met een ‘druk op de knop’ facturen voor iedere gemaakte afspraak. Uren maal tarief, vaste bedragen, voorschotten, contracten en abonnementen: het komt allemaal netjes op de factuur die je ook nog handmatig kunt aanpassen.

Rapportage
Rapportages maken en inzien is makkelijk in QicsMilestones. Je houdt de organisatie zeer eenvoudig in de gaten door onder andere overzichten van productiviteit, onderhanden werk en bij- en afboekingen. Door de grafieken en analyses in Power BI ben je in een oogwenk op de hoogte en kun je bijsturen als dat nodig is.

Koppelingen
Een voordeel van QicsMilestones is dat je gewoon met de gekozen boekhoud- en CRM software kunt werken. Wij koppelen met alle gangbare pakketten.

Naar website