ITON

De accountantspartner voor de digitale transformatie

ITON is getransformeerd tot een toonaangevende managed service provider in de accountancy. Onze transformatie zorgt er niet alleen voor dat we de digitale transformatie begrijpen, maar we weten ook wat dit in de praktijk betekent voor een accountantskantoor.

Samenwerken met creatieve en slimme IT is een essentieel onderdeel voor succes binnen de accountancy. Desondanks geloven wij dat we nog aan het begin van de mogelijkheden staan. Beeld je eens in wat er gebeurt als accountantskantoren hun tijd, kennis en kunde inzetten om nog beter te innoveren. Wat er gebeurt als ze nog meer gebruikmaken van data en nog beter begrijpen wat klanten nodig hebben.

Onze kennis en kunde is wat ons waardevol maakt voor de accountancy. Het maakt niet of uit je werkt vanuit een eigen datacenter, de publieke cloud of een combinatie van beide. Wij zetten IT om in blijvende waarde. We dagen accountantskantoren continu uit om verder te denken dan vandaag. Dankzij onze moderne cloud- en werkplekoplossingen ervaren onze klanten wat digitaal kan betekenen en zijn ze in staat om blijvend te innoveren.

Onze visie
Succesvolle accountantskantoren die zich echt onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Zij zien IT niet als een steeds grotere kostenpost, maar zien digitalisatie als dé kans om de voorsprong te vergroten.

Contact
ITON B.V.
Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Naar website