DOCCO

DOCCO is een toonaangevend IT-advies en innovatiebureau met maar één focus: de markt van accountants- en administratiekantoren. Wij zijn als geen ander op de hoogte van IT-ontwikkelingen in deze markt. Alle topadviseurs hebben gewerkt in de accountancypraktijk, zijn onafhankelijk van leveranciers en hanteren een outside-the-box werkaanpak.

Impactvolle IT-projecten verdienen een integrale aanpak. Een blik die verder gaat dan techniek alleen! Met aandacht voor proces (optimalisatie) en bovenal aandacht voor de medewerker. Pas dan sorteer je effect. Door aspecten uit de veranderkunde toe te voegen aan IT-projectmanagement weet DOCCO als geen ander mensen mee te nemen in (IT) transities!

Meld je op de EXPO gelijk rechts van de ingang voor onze DOCCO Healthcheck. Vul in 10 minuten een digitale vragenlijst in -eventueel met hulp van onze adviseurs- over de vijf belangrijkste IT ontwikkelingen van 2022 en ontvang in je mail een een rapportage waarin je ziet waar jouw kantoor staat ten opzichte van andere accountantskantoren.

Contact
DOCCO
Landjuweel 3|
3905 Veenendaal
0318-830376

Naar website