ZKR

Zkr is een compliance & onboarding specialist. Wij zorgen ervoor dat jij met zekerheid zaken kan doen. Met onze all-in-one oplossing kan je online identificeren, compliant zijn, toegang tot brongegevens(via Qii) en kredietinformatie opvragen. Het gehele onboardingproces binnen 1 platform.

Adres
Patrijsweg 38
2289 EX Rijswijk

ClockAssist

Is het schrijven van uren niet jou favoriete bezigheid? ClockAssist helpt je!
ClockAssist is dé tool om het urenschrijven makkelijker én completer te maken.
Door de automatische detectie wordt jouw volledige werkdag in kaart gebracht en dat geeft jou gemak, inzicht en rust.

Categorie:
Urenregistratie (en anders automatisering of productiviteit)

Adres:

Zomerdijk 56C
3143CT Maassluis

TaxDome

TaxDome is een innovatief alles-in-één platform dat speciaal is ontwikkeld voor belasting-, boekhoud- en accountantskantoren. Het stroomlijnt workflows en levert hoogwaardige diensten aan klanten. Met functies zoals documentbeheer, taakbeheer en veilige communicatie biedt TaxDome een geïntegreerde oplossing voor efficiënter en effectiever praktijkbeheer.

Categorie
Belasting- en boekhoudsoftware, kantoorbeheer, praktijkbeheer software

Adres 
1178 Broadway
NY 10001, New York

Simplicate

Bij Simplicate geloven we dat een gestroomlijnde bedrijfsvoering bijdraagt aan jouw succes. Onze CRM & Projectsoftware biedt een bewezen oplossing die jouw bedrijfsprocessen naadloos laat samenkomen tot één efficiënte flow. Van klantcontact tot facturatie. Simplicate is meer dan een softwarebedrijf, we zijn betrokken bij jouw succes. Ons team van experts ondersteunt jou om je volle potentieel te bereiken. Simplicate your flow to success.

Categorie
CRM- & Projectmanagement Software

Adres
Kantoor Amsterdam
Franz Zieglerstraat 24

1087HN Amsterdam

Kantoor Groningen
Laan Corpus Den Hoorn 102-1
9728 JR Groningen

CreAim

Het klantportaal van CreAim is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking van accountants met hun klanten. Hierbij staat veiligheid, betrouwbaarheid en privacybescherming voorop. Veilige en makkelijke digitale samenwerking voor accountants en haar ondernemers is waar wij voor staan!

Categorie
Klantportaal voor accountantskantoren/ financiële dienstverleners. 

Adres
CreAim  
Pieter Lieftinckweg 11 
1505 HX Zaandam  

075 631 27 09 

Ruitenburg

Ruitenburg is een regionaal advies- en accountantskantoor. Wij verzorgen cijfers waar ondernemers op kunnen vertrouwen, maar zijn ook (mede-)architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Omdat bij ons verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.

Categorie
Audit

Adres
Industrieweg 100
3144 CH Maassluis

Nmbrs

De complete oplossing voor HR en salaris. Regel al je personeelszaken gemakkelijk in de meest vertrouwde HR- en salarissoftware. Met onze software maken we alle personeelszaken, van loonadministratie tot contractmanagement, een fijne ervaring voor elke gebruiker.

Categorie
HR

Adres
Naritaweg 70
1043BZ Amsterdam

APICenter

APIcenter is dé online tool waarmee je gemakkelijk zelf koppelingen opzet tussen verschillende softwarepakketten.
Verstuur basisgegevens maar ook complexere data van A naar B en dat zonder hoge opstartkosten, met een overzichtelijke wizard en een voordelig abonnement.

Categorie:
Gegevensverwerking, koppelen van data

Adres:
Havendijk 22
4201 XA Gorinchem

AdminPulse

Met AdminPulse manage je complexe processen en workflows eenvoudig in de cloud. Vanuit één centrale omgeving toegang tot innovatieve functies zoals: CRM, taakbeheer, tijdregistratie, facturatie, documentbeheer, kwaliteitscontrole en rapportage. Volledig geïntegreerd. Laat AdminPulse voor je werken, zodat jouw bedrijf nóg verder kan groeien.

Categorie
Kantoorbeheer

 

CTB

CTB helpt projectorganisaties, waaronder accountantskantoren, bij het inzetten van SharePoint, Teams en Microsoft 365 voor centraal documentmanagement en efficiëntere samenwerking. Onze cloud-oplossing P365 biedt daarvoor de structuur, automatisering en de integratie met pakketten zoals AFAS en Exact.

Categorie
Document management en samenwerking

Adres
Keesomstraat 28
6716 AB Ede