ISO Groep

Zorgeloos kopiëren, printen, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Daar wil je op kunnen vertrouwen. Niet met de eerste,maar met de beste oplossing. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van je succes. ISO Groep adviseert en implementeert goed onderbouwde en bewezen specifieke accountancy oplossingen waardoor je zaak altijd draait. De continuïteit van jouw bedrijfsproces staat bij ons voorop. Het moet gewoon werken, dat is vanzelfsprekend.

Categorie
Kantoordigitalisering

Adres
ISO Groep
Rijthoek 15
4175 LM Haaften

Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloudsoftware voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Categorie
Boekhouden & Finance

Adres
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Nextens

Iedereen heeft recht op een optimale belastingaangifte. Nextens, marktleider op het gebied van aangiftesoftware, helpt accountants te allen tijde een optimale aangifte in te dienen. In een wereld waar wet- en regelgeving continu verandert, zorgt Nextens dat je altijd grip houdt op je fiscale werkprocessen.

Adres
Radarweg 29
1043 NX
Amsterdam

Avans+

Avans+ is dé opleider van Nederland in AA accountancy, voor het volledige traject van theorie tot praktijk met stagebureau. Flexibiliteit, betrokkenheid en uitgebreide vakkennis zorgen ervoor dat deelnemers hun opleiding vlot doorlopen. Alle AA kantoren in Nederland kunnen wij ontzorgen met opleidingen voor hun medewerkers om uit te groeien tot volwaardige AA accountants.

Categorie
Opleidingen

Adres
Avans+
Claudius Prinsenlaan 140
4818 CP Breda

 

Arcus IT

Of het nu gaat om een langetermijnstrategie voor je IT-omgeving of de specifieke keuze voor o.a. een ondertekentool, de CaseWare connector, bestandsopslag van SharePoint of Quick Wins rondom security: wij van Arcus IT verzorgen een volledig efficiënte ICT-straat met de beste software.

Categorie
IT-consultancy

Adres
Dokter van Lookeren Campagneweg 17
8025 BX Zwolle
T 088 058 5900

Finance.nl

AccountantWeek

NBA Opleidingen

NBA Opleidingen is je vertrouwde educatiepartner. We verzorgen interactieve trainingen en meerdaagse cursussen, maar ook korte webinars en zelfs complete opleidingen, speciaal ontwikkeld voor accountants en andere financiële professionals

Categorie:
Opleidingen en trainingen

Adres:
Weesperplein 4A
1018 XA  Amsterdam

Exact

Met de accountancy suite van Exact Online creëer jij de ideale samenstelling voor zowel grote als kleine kantoren. Het biedt een totaaloplossing voor de boekhouding, aangiftes, jaarrekeningen, salarisadministratie en kantoorbeheer. Je kiest zelf wat je nodig hebt en wanneer je meer combineert, wordt het resultaat krachtiger en werk je efficiënter. Het resultaat? Tijdsbesparing, consistentie én minder kans op fouten. Ook krijg je domeinoverstijgende inzichten over jouw cliënten om zo op maat advies te kunnen geven.

Categorie
Boekhouden, Fiscaal, Jaarrekening, Relatiebeheer, Dossiervorming, Salaris & Hr, Uren & Facturen

Contact
Exact
Molengraaffsingel 33
2629JD Delft
015-7115613

Wolters Kluwer

Internationaal behoort Wolters Kluwer tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties.


Categorie
We leveren accounting professionals en ondernemers slimme software: Twinfield Boekhouden, Alure Online en Basecone. 

 

Adres
Wolters Kluwer
De Beek 9-15
3871 MS Hoevelaken
www.wolterskluwer.com
[email protected]