Simplicate

Bij Simplicate geloven we dat een gestroomlijnde bedrijfsvoering bijdraagt aan jouw succes. Onze CRM & Projectsoftware biedt een bewezen oplossing die jouw bedrijfsprocessen naadloos laat samenkomen tot één efficiënte flow. Van klantcontact tot facturatie. Simplicate is meer dan een softwarebedrijf, we zijn betrokken bij jouw succes. Ons team van experts ondersteunt jou om je volle potentieel te bereiken. Simplicate your flow to success.

Categorie
CRM- & Projectmanagement Software

Adres
Kantoor Amsterdam
Franz Zieglerstraat 24

1087HN Amsterdam

Kantoor Groningen
Laan Corpus Den Hoorn 102-1
9728 JR Groningen

Exact

Met de accountancy suite van Exact Online creëer jij de ideale samenstelling voor zowel grote als kleine kantoren. Het biedt een totaaloplossing voor de boekhouding, aangiftes, jaarrekeningen, salarisadministratie en kantoorbeheer. Je kiest zelf wat je nodig hebt en wanneer je meer combineert, wordt het resultaat krachtiger en werk je efficiënter. Het resultaat? Tijdsbesparing, consistentie én minder kans op fouten. Ook krijg je domeinoverstijgende inzichten over jouw cliënten om zo op maat advies te kunnen geven.

Categorie
Boekhouden, Fiscaal, Jaarrekening, Relatiebeheer, Dossiervorming, Salaris & Hr, Uren & Facturen

Contact
Exact
Molengraaffsingel 33
2629JD Delft
015-7115613

Wolters Kluwer

Internationaal behoort Wolters Kluwer tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties.


Categorie
We leveren accounting professionals en ondernemers slimme software: Twinfield Boekhouden, Alure Online en Basecone. 

 

Adres
Wolters Kluwer
De Beek 9-15
3871 MS Hoevelaken
www.wolterskluwer.com
[email protected]