ISO Groep

Zorgeloos kopiëren, printen, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Daar wil je op kunnen vertrouwen. Niet met de eerste,maar met de beste oplossing. Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van je succes. ISO Groep adviseert en implementeert goed onderbouwde en bewezen specifieke accountancy oplossingen waardoor je zaak altijd draait. De continuïteit van jouw bedrijfsproces staat bij ons voorop. Het moet gewoon werken, dat is vanzelfsprekend.

Categorie
Kantoordigitalisering

Adres
ISO Groep
Rijthoek 15
4175 LM Haaften

Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloudsoftware voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Categorie
Boekhouden & Finance

Adres
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Nextens

Iedereen heeft recht op een optimale belastingaangifte. Nextens, marktleider op het gebied van aangiftesoftware, helpt accountants te allen tijde een optimale aangifte in te dienen. In een wereld waar wet- en regelgeving continu verandert, zorgt Nextens dat je altijd grip houdt op je fiscale werkprocessen.

Adres
Radarweg 29
1043 NX
Amsterdam

Arcus IT

Of het nu gaat om een langetermijnstrategie voor je IT-omgeving of de specifieke keuze voor o.a. een ondertekentool, de CaseWare connector, bestandsopslag van SharePoint of Quick Wins rondom security: wij van Arcus IT verzorgen een volledig efficiënte ICT-straat met de beste software.

Categorie
IT-consultancy

Adres
Dokter van Lookeren Campagneweg 17
8025 BX Zwolle
T 088 058 5900

Intellifin

Meer gesprekken met klanten, meer adviseren, … daar willen we naar toe als accountant.
Daarom heeft Intellifin de Ondernemingsradar ontwikkeld: een adviessoftware die jouw gesprekken ondersteunt. We vertalen de cijfers in inzichten: bedrijfseconomische inzichten en inzichten in de toekomst van het bedrijf. Ontdek hoe je ondernemers kan enthousiast maken over hun cijfers!

Categorie
Adviseren, rapportage & dashboarding, forecasting

Adres
Intellifin BV
Bovendonk 7
4707 ZH Roosendaal

TOPdesk

Met de Enterprise Service Management software van TOPdesk bundelen jouw serviceteams hun krachten en verwerken ze samen aanvragen vanaf één platform. Met gestroomlijnde klantondersteuning binnen- en buiten je organisatie los je problemen sneller op, communiceer je beter én bied je meer waarde aan je klant. 

Categorie
Service Management

Adres
TOPdesk Nederland BV
Westlandseweg 40
2624 AD Delft
The Netherlands

Odoo

Odoo is a suite of applications (ERP) covering all your business needs: CRM, eCommerce, Accounting, Point of Sales, Human Resources etc. Fully integrated, easy to use and fully scalable system. With this innovative technical design, Odoo’s structure is unique.

Categorie
ERP

Adres
Chaussée de Namur 40
1367 Grand Rosière
Belgium

AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Categorie
HRM & Payroll, Fiscaal, Projecten & Uren, CRM, Financieel, Abonnementen, Portal, Business Intelligence, Intranet & App, AFAS SB+ (Boekhoudprogramma)

Adres
Inspiratielaan 1
3833 AV Leusden

Easy Salary

Wordt uw salarisadministratie steeds meer een uitdaging? Easy Salary wil graag die zorg uit handen nemen en biedt maatoplossingen met tal van voordelen. Met onze ervaring en kwaliteit fungeren we als een volwaardige verlenging van uw bedrijf waarbij we een gezamenlijk belang dienen voor uw opdrachtgevers.

Categorie
Salarisadministratie

Adres
Berkelse Poort 49
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Claranet

Claranet is expert in IT-infrastructuur met jarenlange ervaring op het gebied van (online) werkplekken, netwerken, managed hosting, cloud én security. We combineren jarenlange internationale ervaring op gebied van security met lokale invulling door onze eigen specialisten.

Categorie
IT-dienstverlening & Security

Adres
Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven