ZKR

Zkr is een compliance & onboarding specialist. Wij zorgen ervoor dat jij met zekerheid zaken kan doen. Met onze all-in-one oplossing kan je online identificeren, compliant zijn, toegang tot brongegevens(via Qii) en kredietinformatie opvragen. Het gehele onboardingproces binnen 1 platform.

Adres
Patrijsweg 38
2289 EX Rijswijk

ClockAssist

Is het schrijven van uren niet jou favoriete bezigheid? ClockAssist helpt je!
ClockAssist is dé tool om het urenschrijven makkelijker én completer te maken.
Door de automatische detectie wordt jouw volledige werkdag in kaart gebracht en dat geeft jou gemak, inzicht en rust.

Categorie:
Urenregistratie (en anders automatisering of productiviteit)

Adres:

Zomerdijk 56C
3143CT Maassluis

TaxDome

TaxDome is een innovatief alles-in-één platform dat speciaal is ontwikkeld voor belasting-, boekhoud- en accountantskantoren. Het stroomlijnt workflows en levert hoogwaardige diensten aan klanten. Met functies zoals documentbeheer, taakbeheer en veilige communicatie biedt TaxDome een geïntegreerde oplossing voor efficiënter en effectiever praktijkbeheer.

Categorie
Belasting- en boekhoudsoftware, kantoorbeheer, praktijkbeheer software

Adres 
1178 Broadway
NY 10001, New York

Ruitenburg

Ruitenburg is een regionaal advies- en accountantskantoor. Wij verzorgen cijfers waar ondernemers op kunnen vertrouwen, maar zijn ook (mede-)architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Omdat bij ons verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt van dienst zijn. Dat maakt ons uniek.

Categorie
Audit

Adres
Industrieweg 100
3144 CH Maassluis

Nmbrs

De complete oplossing voor HR en salaris. Regel al je personeelszaken gemakkelijk in de meest vertrouwde HR- en salarissoftware. Met onze software maken we alle personeelszaken, van loonadministratie tot contractmanagement, een fijne ervaring voor elke gebruiker.

Categorie
HR

Adres
Naritaweg 70
1043BZ Amsterdam

APICenter

APIcenter is dé online tool waarmee je gemakkelijk zelf koppelingen opzet tussen verschillende softwarepakketten.
Verstuur basisgegevens maar ook complexere data van A naar B en dat zonder hoge opstartkosten, met een overzichtelijke wizard en een voordelig abonnement.

Categorie:
Gegevensverwerking, koppelen van data

Adres:
Havendijk 22
4201 XA Gorinchem

AdminPulse

Met AdminPulse manage je complexe processen en workflows eenvoudig in de cloud. Vanuit één centrale omgeving toegang tot innovatieve functies zoals: CRM, taakbeheer, tijdregistratie, facturatie, documentbeheer, kwaliteitscontrole en rapportage. Volledig geïntegreerd. Laat AdminPulse voor je werken, zodat jouw bedrijf nóg verder kan groeien.

Categorie
Kantoorbeheer

 

CTB

CTB helpt projectorganisaties, waaronder accountantskantoren, bij het inzetten van SharePoint, Teams en Microsoft 365 voor centraal documentmanagement en efficiëntere samenwerking. Onze cloud-oplossing P365 biedt daarvoor de structuur, automatisering en de integratie met pakketten zoals AFAS en Exact.

Categorie
Document management en samenwerking

Adres
Keesomstraat 28
6716 AB Ede

Visionplanner

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten.Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen.
Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.  Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken.

Categorie
Software, jaarrekening, tussentijdse cijfers

Adres
Brouwersgracht 156
3901 TM Veenendaal

Networking4all B.V.

Over Networking4all | Leading in Cybersecurity Solutions
Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten en cybersecurity oplossingen. Wij bieden een unieke holistische aanpak op het gebied van cybersecurity diensten met als doel te ontzorgen. Onze diensten zijn gericht op de informatiebeveiligingspijlers mens, proces en techniek en door onze flexibele en persoonlijke aanpak hebben wij altijd een oplossing die bij u past.

Wij zijn ISO 27001 & 9001 gecertificeerd.
We hebben het CCV Pentest Kwaliteitslabel en het Cyber Security made in Europe (ECSO) label.

Categorie

  • Ethisch hacken
  • Security Awareness
  • Social Engineering
  • Vulnerability Scan & Management
  • Endpoint Beveiliging
  • Security as a Service
  • Managed Security Monitoring | SOC SIEM

Adres
Rijnzathe 4
3454 PV Utrecht